Društvo za graditeljstvo i hidrogradnju

Zaposlenje

PRIDRUŽITE NAM SE

Hidroing d.o.o. je društvo s 65 godišnjom tradicijom u graditeljstvu i hidrogradnji. U odabiru novih radnika bitno nam je uvjeriti se u sposobnosti koje smatramo ključnima za razvoj društva te u stručnost, predanost i visoku razinu odgovornosti prema radu.

Hidroing d.o.o. danas zapošljava oko 100 radnika svih profila potrebnih za funkcioniranje i rad društva. Velika se pozornost posvećuje kontinuiranoj edukaciji naših radnika, kako bismo mogli odgovoriti na sve izazove koje tržište svakodnevno stavlja pred nas.

Zbog povećanog obima posla tražimo veći broj radnika. Ako želite biti radnik Hidroing-a d.o.o. pošaljite svoj životopis klikom na ljudski-resursi@hidroing.hr  ili poštom na adresu:

Hidroing d.o.o.
Optujska 161
42000 Varaždin

Slanjem svojih osobnih podataka pristajem da Hidroing d.o.o. iste trajno pohrani u svojoj bazi životopisa, te da me kontaktira putem kontakt podataka koje sam naveo u prijavi ukoliko se u nekom kasnijem trenutku pojavi prilika za zaposlenje koje bi odgovaralo mojim kvalifikacijama i iskustvu. Svjestan sam da ovu privolu mogu povući u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na ljudski-resursi@hidroing.hr, na kojoj adresi mogu dobiti i sve informacije o svojim pravima vezano za zaštitu osobnih podataka koje obrađuje Hidroing d.o.o

POTREBE ZA ZAPOŠLJAVANJEM – više izvršitelja po radnom mjestu na poslovima:

GRAĐEVINSKA OPERATIVA I VODOPRIVREDA
1 inženjer gradilišta / inženjer gradilišta – pripravnik
2 građevinski poslovođa
3 samostalni kalkulant
4 zidar
5 tesar
6 armirač
7 rukovatelj kranskom dizalicom
8 pomoćni radnik
MEHANIZACIJA I TRANSPORT
1 Strojar  građevinskog stroja

Kontaktirajte nas

CAPTCHA ImagePromijeni sliku