Društvo za graditeljstvo i hidrogradnju

Nekretnine na prodaju

Prodaju se dva građevinska zemljišta I kategorije , u Trnovcu Bartolovečkom, unutar Poduzetničke zone Trnovec, Slobodna zona Varaždin , površine ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­6502 m2 i 5005 m2

Zemljišta su međusobno vrlo blizu ( razdvaja ih jedna parcela). Postoji mogućnost kupnje oba zemljišta zajedno ili svakog zemljišta posebno, prema dogovoru.

U slobodnoj zoni Varaždin mogu se graditi poslovne građevine, proizvodni i prerađivački pogoni, servisne i zanatske radionice, pilana, skladišta, hladnjače, sajmišta, otkupne stanice, komunalni i slični sadržaji, te ostale prateće građevine i infrastruktura.

Zemljišta su približno pravokutnog oblika: jedno prosječne širine 72,02 m, a dužine 90,03 , a drugo širine 56 m i dužine 89,30 m, protežu se u smjeru sjever-jug, te s južne strane imaju neposredan izlaz na asfaltiranu prilaznu cestu.

U neposrednoj blizini nalazi se razvod el. energije i vodovoda.

Kao posebnu pogodnost ističemo dostupnost radne snage te mogućnost oslobađanja od plaćanja komunalnog doprinosa za izgradnju te olakšice pri plaćanju poreza na dobit, osim toga korisnici u zonu mogu unositi stranu robu i držati je u zoni bez obračuna uvoznih davanja neograničeno, odnosno do trenutka kada se robi ne utvrdi konačni carinski postupak a domaća roba koja se unosi u slobodnu zonu ne podliježe obračunu PDV-a.

Zemljišta su u vlasništvu 1/1 bez zemljišnoknjižnih tereta i zapreka za prijenos vlasništva.

Zemljišta se nalaze u blizini autoceste Budimpešta-Varaždin-Zagreb, te magistralne ceste Osijek-Varaždin-Maribor i izvrsno su prometno povezana sa svim većim središtima Hrvatske i šire regije.

Lokacija zemljišta je vrlo atraktivna jer Varaždinska županija zajedno sa susjednom Međimurskom i Koprivničko – Križevačkom kao i obližnjom Zagrebačkom županijom čini regiju s vrlo dinamičnim razvojem, otvorenu za poslovne investicije, u neposrednoj blizini Slovenije, Mađarske i Austrije, s pristupom autoputu sjever-jug koridora prema Jadranu.

Kao građevinska tvrtka sa dugom tradicijom i iskustvom u gradnji poslovnih objekata i hala u mogućnosti smo ponuditi i gradnju objekta.

KUPOPRODAJNA CIJENA: na upit

Razgledavanje nekretnina moguće je na upit na broj telefona (+385) 091 3177126 ili

042 332 600 (kontakt osoba g. Danijel Risek, ing.građ.) .

 

Prodaje se građevinsko zemljište I kategorije u Jakopovcu, unutar Poduzetničke zone Jalžabet, ukupne površine ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­6670 m2.

Poduzetnička zona namijenjena je malom i srednjem poduzetništvu te se mogu graditi poslovne građevine, proizvodni pogoni, a moguća je i izgradnja građevina servisne i zanatske djelatnosti, pilana, skladišta i servisa, veći trgovački kompleksi ( veleprodaja, robne kuće i sl.).

Zemljište je pravilnog pravokutnog oblika, prosječne širine 55 m, a dužine 121 m, čestica se proteže u smjeru sjever-jug, te s južne strane ima neposredan izlaz na asfaltiranu prilaznu cestu. Teren je ravan u odnosu na cestu.

U neposrednoj blizini nalazi se razvod el. energije i vodovoda.

Kao posebnu pogodnost ističemo niski komunalni doprinos, odnosno mogućnost oslobađanja od komunalnog doprinosa do 50 % za proizvodne hale, te dostupnost radne snage.

Zemljište je u vlasništvu 1/1, bez zemljišnoknjižnih tereta i zapreka za prijenos vlasništva.

Zemljište se nalazi u neposrednoj blizini autoceste Budimpešta-Varaždin-Zagreb (neposredna blizina ulaza/izlaza na istu autocestu), te stare ceste Varaždin-Zagreb, i izvrsno je prometno povezano sa svim većim središtima Hrvatske i šire regije.

Lokacija zemljišta je vrlo atraktivna jer Varaždinska županija zajedno sa susjednom Međimurskom i Koprivničko – Križevačkom kao i obližnjom Zagrebačkom županijom čini regiju s vrlo dinamičnim razvojem, otvorenu za poslovne investicije, u neposrednoj blizini Slovenije, Mađarske i Austrije, te ima izravan pristup autoputu sjever-jug koridora prema Jadranu.

Kao građevinska tvrtka sa dugom tradicijom i iskustvom u gradnji poslovnih objekata i hala u mogućnosti smo ponuditi i gradnju objekta.

KUPOPRODAJNA CIJENA: na upit

Razgledavanje nekretnine moguće je na upit na broj telefona (+385) 091 3177126 ili 042 332 600 (kontakt osoba g.Danijel Risek, ing.građ.) .

Kontaktirajte nas

    CAPTCHA ImagePromijeni sliku